Max Pro Twist Krultang

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 79,95 79.95
quantity ml
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Beoordeling: 0
Leverancier: Max Pro
Artikelcode: 4E9E-418D6

Beschrijving

Max Pro Twist Krultang Zwart 

De Max Pro Twist Krultang is een professionele krultang voorzien van een keramische/ tourmaline staaf. Dankzij deze keramische/ tourmaline staaf is de krultang al binnen 4 seconden warm en klaar voor gebruik! Doordat de Max Pro Twist Krultang Zwart snel maar ook gemakkelijk in het gebruik is heb jij je krullen zo gezet & ben je ready to go!

De Max Pro Twist Krultang Zwart is een zeer professionele krultang en geschikt voor alle haartypes. De verstelbare temperatuur is in te stellen tussen de 80°C en 220°C.  De Max Pro is voorzien van een lcd-display waar je op elk moment kunt zien hoe warm de krultang precies is. De keramische/ tourmaline staaf zorgt voor krullen. Het handvat is gemaakt van het hittebestendige materiaal rubber hierdoor wordt het handvat nooit  te warm en ligt deze lekker in de hand. De tang heeft dubbele voltage waardoor deze ook in het buitenland kan worden gebruikt. Bij de krultang wordt ook een hittebestendige handschoen geleverd. Deze kun je gebruiken om jouw haar om de staaf te wikkelen.

GARANTIE

Wil jij een levenslange garantie op jouw MaxPro tool? Registreer je tool binnen 30 dagen na aankoop hier!
Let op: Bewaar het aankoopbewijs en de originele verpakking goed! Dit is nodig wanneer u aanspraak wilt maken op uw garantie.

Eigenschappen

  • verkrijgbaar in 19 mm, 25 mm en 32 mm diameter
  • keramische/ tourmaline staaf (binnen 4 seconden warm)
  • verstelbare temperatuur tussen 80°C en 220°C
  • handvat van hittebestendig materiaal rubber
  • bijgeleverd: hittebestendige handschoen
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein