Bodybuilding voor uw haar

 

Ook zo jaloers op die filmsterren met zo'n volle bos prachtig haar? Met L'ANZA Healing Volume kunt u zo de rode loper op! Deze 'bodybuilders' maken uw haar steviger en geven het volume. Zelfs als het fijn en dun is! 

 

L'ANZA Healing Volume is verrijkt met organisch bamboe extract. Dit bevat een zeer hoge concentratie natuurlijke silica: een lichtgewicht mineraal, dat de haarstructuur van binnenuit versterkt en verdikt. Dankzij de speciale nanotechnologie wordt de ultralichte bamboe silica tot diep in uw haar getransporteerd. Hier pept het de stijfheid en het volume van de haarvezel op. Het resultaat voelt en ziet u meteen: uw haar wordt steviger en voller. De bekende Keratin Healing System van L'ANZA herstelt uw haar en geeft het zijn natuurlijke glans en souplesse terug.

Volume door verzorging ...

L'ANZA Healing Volume bestaat uit zes 'bodybuilders': drie verzorgende producten en drie stylingproducten. De sulfaatvrije Thickening Shampoo verwijdert vuil en overtollig vet, die het haar verzwaren. Tegelijkertijd verbetert de shampoo de dikte en stijfheid van elke haarvezel. De gewichtsloze Thickening Conditioner versterkt deze werking en geeft uw haar extra body, veerkracht en glans. Daily Thickening Treatment doet daar nog een schepje bovenop: deze kuur verdikt de doorsnede van elk haar en beschermt het tegen UV-stralen en de hitte van stylingapparaten.

... en styling!

Ook tijdens het stylen kunt u uw haar extra volume geven. Bijvoorbeeld met Zero Weight Gel: een alcoholvrije, super verstevigende gel. Geeft lichtgewicht textuur, body en glans. Voor een lang houdbare, prachtig volle look. Root Effects is ideaal als u meer volume wilt bij de aanzet van uw haar. En met Final Effects – een maximaal verstevigende aerosol spray – verzegelt u uw look en heeft u er de hele dag geen omkijken meer naar. Rol de loper maar uit!

 

Final Effects Final Effects
Leverancier: L'Anza
Prijs/st.: € 21,95
stuk(s)
meer controleren
Roots Effects Roots Effects
Leverancier: L'Anza
Prijs/st.: € 23,95
stuk(s)
meer controleren
Thickening Conditioner Thickening Conditioner
Leverancier: L'Anza
Prijs/st.: € 27,95
stuk(s)
meer controleren
Thickening Shampoo Thickening Shampoo
Leverancier: L'Anza
Prijs/st.: € 27,95
stuk(s)
meer controleren
Thickening Treatment Thickening Treatment
Leverancier: L'Anza
Prijs/st.: € 27,95
stuk(s)
meer controleren
Zero Weight Gel Zero Weight Gel
Leverancier: L'Anza
Prijs/st.: € 22,95
stuk(s)
meer controleren
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein